Dashboard Fineer en Houten Sierlijsten

Het fineer van uw dashboard of zijpanelen kan beschadigd raken doorheen de jaren. Dit door tal van factoren zoals bijvoorbeeld verkleuren onder te veel zon, het kan barsten door impact schade, … Wilt u uw wagen terug de waarde geven dat het verdient? Dan bent u bij aan het juiste adres.

Als u bezig bent met een restauratie kan u met de losse stukken ter plaatse komen. Anders vraag ik u graag om met uw wagen tot het atelier te komen. Bij het bespreken van de vernieuwing wordt er afgesproken welk type fineer gebruikt wordt. Dit kan zo dicht mogelijk aanleunen bij het origineel maar kan ook een andere stijl van fineer zijn.

Bij het verwijderen van het bestaande of resterende fineer ga ik uiterst voorzichtig en gedetailleerd te werk net zoals ik dit ook doet bij het plaatsen van het nieuwe dashboard fineer. Dit nieuwe fineer is op maat gemaakt en afgewerkt voor uw wagen. Het liefst van al werk ik met totale interieur projecten maar u kan zeker ook bij mij terecht voor alleen het vernieuwen van dashboard fineer. Let wel op, voor één klein onderdeel gaat de kostprijs hiervan niet interessant zijn, bij een serie van onderdelen uiteraard wel.

In de meeste gevallen moet het volledige fineer worden vernieuwd. Wanneer het fineer nog in goede staat is maar het vernis is bv gebarsten kan enkel het vernis vernieuwd worden. Het hout leeft uiteraard en kan bij verandering in temperatuur uitzetten of krimpen, hierdoor kan uw vernis beschadiging oplopen. 

Wanneer u uw fineer vernieuwd dan voegt u weer waarde toe aan de staat van uw voertuig. Het maakt uw voertuig weer helemaal tijdloos en geeft een authentieke uitstraling.

Om kennis te maken met mij en de manier waarop ik werk nodig ik u graag uit om langs te komen in mijn atelier. U bent altijd welkom voor een vlotte babbel over fineer herstellingen, oldtimers, classic cars en alles wat hiermee te maken heeft.

Bekijk hieronder enkele van de projecten waaraan ik heb gewerkt. Hebt u interesse of wilt u graag eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek? Bekijk dan hier de openingsuren.

Wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie? Vraag dan hier gratis een offerte aan.

Talat
  • Openingsuren
  • ma - vr: 09:00 - 19:00
  • za: 09:00 - 13:00
  • zo: gesloten

  • Algemene Voorwaarden
  • Cookiebeleid
  • Privacybeleid

© 2024 Talat
powered by chuck.be